Гавра? Том и Джери, Еделвайс-Цветанов и ЖенскиФК - равни по глас на ЦСКА, Левски и Лудогорец за президент на БФС (ПЪЛЕН СПИСЪК)


Гавра? Том и Джери, Еделвайс-Цветанов и ЖенскиФК - равни по глас на ЦСКА, Левски и Лудогорец за президент на БФС (ПЪЛЕН СПИСЪК)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

5455 0

Наближава датата, на която трябва да бъде избран нов президент на Българския футболен съюз (БФС). Както е отлично известно, това ще се случи на 15 март в столичен хотел. За първи път от дълги години - Борислав Михайлов няма да е пряко замесен в битката.

Клубовете, които ще могат да гласуват на Конгреса за нов президент на БФС

Разбира се, право на глас имат всички елитни клубове: ЦСКА, Левски, Лудогорец, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Черно море, Берое, Славия, Локомотив София, Арда, ЦСКА 1948, Крумовград, Пирин Благоевград, Хебър Пазарджик, Ботев Враца и Етър.

Още: Гриша Ганчев проговори за Конгреса на БФС и тотално "изби рибата" с 16 думи

Георги Иванов - Гонзо и Димитър Бербатов в спор за БФС

Това обаче прави общо едва 16 гласа на фона на 500+ клуба, които могат да гласуват. И регламентът е такъв, че всеки един глас има еднаква тежест. Няма значение дали клубът е от професионалните Първа и Втора лига, или се подвизава в най-затънтените аматьорски дивизии, ако изобщо съществува.

Така, съвсем не на шега, право на глас, който ще тежи колкото всеки от тези на Левски, ЦСКА и Лудогорец например, имат клубове като: Том и Джери, Еделвайс-Цветанов, Буря, ЖенскиФК, Тузлушка слава, Паланки, Мечетата, Енко, Лидер и други.

Сред тях са и клубове като Юнайтед и като Ювентус, но разбира се, те нямат нищо общо с "червените дяволи" от Висшата лига на Англия (нито със "свраките" или с тима на Илия Груев), както и със "старата госпожа" от Серия А на Италия.

Вижте ПЪЛНИЯ СПИСЪК с футболните клубове, приети за членове на БФС, които ще имат своя 1 глас на Конгреса - ТУК (официален сайт на БФС).

Още: Георги Иванов - Гонзо: Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба в продължение на 30 години

В навечерието на Конгреса: Бербатов се срещнал с бъдещия премиер на България, конкурент го издаде

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички