Чрез Левски: Сираков сподели дали ще ходи на срещата с Ивков, Мъри, Боримиров и Мило Борисов


Чрез Левски: Сираков сподели дали ще ходи на срещата с Ивков, Мъри, Боримиров и Мило Борисов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5106 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към "синята" общност чрез официалния сайт на клуба. Той отговори дали ще може да присъства на организираната среща от Националния клуб на привържениците на Левски.

Както е известно, оттам поканиха председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров, изпълнителния директор Иво Ивков, старши треньора Станимир Стоилов и Сираков, за да отговорят на "тежките въпроси за настоящето и бъдещето в клуба".

В крайна сметка Сираков отговаря, че няма да може да присъства на въпросната среща, организирана за 1-ви април в София. Като причина за това посочва, че "ангажиментът му към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на Левски" го възпрепятства. Ето и цялото съобщение:

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков".

Вижте какво успокояващо обещание направи Наско Сираков към всички от Левски, докато бе в Бургас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички