Наско Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока


Наско Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока
Снимка: Levski.bg

2176 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че всеки, който има проблем с него ще напусне клуба или ще започне да гледа в една посока с него. Както е известно, има напрежение по високите етажи на управлението при "сините", като Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков нямат добра комуникация.

Сериозният ултиматум на Наско Сираков

"Ще се справя, но не сам, а с помощта на абсолютно всички левскари. Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока! Това е единственото, няма как." Мъри Стоилов, според мен, е на страната на Левски", каза Сираков пред bTV след срещата с фенове в Бургас.

Тя бе по повод подготвяната нова емисия акции на клуба и Сираков иска да запознае феновете с поредната инициатива, която е с цел да се помогне на клуба. "Супер доволен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са доволни. Бъдещето на клуба е все още трудно и тежко, но има достатъчно светлинка в тунела.", коментира Сираков. Друго негово изказване пък вдъхна надежда на фенове, като заяви, че всичко ще успокои в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички