Славиша Стоянович се завръща на пейката на Левски


Славиша Стоянович се завръща на пейката на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1703 0

Наставникът Славиша Стоянович ще се завърне начело на Левски в понеделник. Словенецът ще води тима в домакинството с Царско село, с което ще стартира идната седмица, съобщава „Мач Телеграф“. Двубоят е от 20,00 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Словенският предводител на „сините“ не е сядал на пейката за официален мач на тима от 21 март, когато Левски победи с 1:0 Славия на „Герена“. След това Славиша Стоянович заболя тежко от COVID-19. Заради вируса словенецът не води „сините“ в седем мача и дори се заговори, че може да не се завърне на „Герена“.

В негово отсъствие Живко Миланов ръководи отбора.

Славиша, който изкара доста време в болница, а след това беше на домашно лечение, дори бе помолил от „Герена“ да не го притесняват и реално Живко разполагаше с цялата власт в определянето на състава и тактиката.

Сега Стоянович вече се чувства много по-добре и дори изгледа от трибуните обрата на „сините“ с 2:1 над Черно море в четвъртък. Очаква се днес Славиша да поднови и тренировъчния процес с тима, а в понеделник да бъде на пейката за срещата с Царско село.

Интересно е да се отчете, че победата на „моряците“ изравни баланса на Живко Миланов в периода, в който беше заместник на словенеца.

Той стартира с равенство именно с Черно море, но на „Тича“ – 0:0. След това записа три поредни загуби, за да ги заличи със серия от толкова победи. Миланов привика на помощ на „Герена“ бившия си съотборник в Левски Веселин Минев, който към момента е част от треньорския щаб. Очаква се Веско да продължи да работи в клуба и след завръщането на Славиша.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички