Левски и Царско село не се победиха в мач с 4 гола и 3 червени картона


Левски и Царско село не се победиха в мач с 4 гола и 3 червени картона
Снимка: Официален сайт на Левски

1214 0

Левски и Царско село не излъчиха победител в двубой от кръга в Първа лига. "Царете" бяха немалко време с цели двама души повече на терена, но въпреки това не съумяха да вземат победата. Мачът завърши с 4 гола и 3 червени картона, като предложи много емоции на зрителите, но същевременно със сигурност е породил и разочарование в "сините" фенове, тъй като любимият им отбор има едва 2 победи в последните 10 мача от Първа лига.

Футболистите на Славиша Стоянович започнаха по-добре сблъсъка, но Райнов и Робърта пропуснаха да изведат своя тим напред. От това се възползва Кавдански, който в 20-ата минута вкара за Царско село. Центриране от пряк свободен удар, изстрел в гредата, а след това закъсняла намеса на "син" бранител и се стигна до гола.

Левски успя да изравни само 5 минути по-късно. Паулиньо подаде към Стаматов, който пусна топката успоредно към Робърта, а последният реализира на опразнената врата. Тогава се стигна и до голяма глупост от страна на Старокин. Той си изкара два жълти картона в рамките на секунди заради реплики към главния съдия и бе изгонен.

Въпреки това, "сините" някак обърнаха развоя и Станислав Иванов се разписа след центриране от статично положение, за да направи резултата 2:1 в полза на неговия тим в 39-ата минута. През втората част, в 64-ата минута, "царете" възстановиха паритета чрез Даскалов. Той размени двойно подаване с Георгиев и останал сам срещу стража на Левски, не сбърка.

До края нервите взеха връх и Левски остана с още един човек по-малко след втори жълт картон на Юруков в 77-ата минута. Въпреки това, Царско село не успя да се възползва и да вземе победата. Домакините също получиха червен картон след груба проява на Балтанов в добавеното време на срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички