Евтимов: Загуба от Левски не се забравя, ЦСКА не се сби и не показа характер


Евтимов: Загуба от Левски не се забравя, ЦСКА не се сби и не показа характер
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1278 0

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред медиите след победата над Септември София в контролна среща, изиграна в Панчарево. Стражът се върна и към загубата в дербито с Левски, която по неговите думи никога няма да бъде забравена.

“Радостно е, че имаше фенове на мача и подкрепиха тази инициатива. За съжаление не станаха така нещата, както мислихме в началото и да играем в Казанлък, което е доста жалко, особено с нещата, които се случиха там. Радващо е, че имаше хора и се получи една добра контрола.

Никога не е приятно да загубиш срещу Левски, особено с играта, която показахме. Не се сбихме, не показахме характер. Първите няколко дни на никого не му беше приятно, но с тази победа и добрата игра, лека-полека ще се върнем обратно.

Загуба срещу Левски никога не се забравя. Но трябва да продължим напред, не можем да се върнем назад. Трябва да покажем хъс, енергия, агресия, всичко е зад гърба ни и продължаваме”, заяви Евтимов.

Тибо Вион пък призна, че за ЦСКА е било много трудно психологически след загубата от Левски (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички