В Гърция: Най-опасното в отбора на Левски е... Станимир Стоилов


В Гърция: Най-опасното в отбора на Левски е... Станимир Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5153 0

Левски ще се изправи срещу солунския ПАОК на старта си в Европейските клубни турнири. Гръцкият тим бе и може би най-тежкият жребий, който можеше да се падне на Станимир Стоилов и футболистите му. Спортната медия "Sport24" в южната ни съседка е направила "профил" на Левски и е извадил най-интересното за отбора през изминалия сезон. 

Определено в публикацията се усеща много подценяване от страна на гръцките журналисти, пишейки, че единственото страшно в отбора от "Георги Аспарухов" е старши треньорът - Станимир Стоилов

Ирония има и в частта с най-опасните футболисти в състава на "сините" - откроен е Билал Бари, като 10-е му гола през изминалия сезон са определени като "дърпане" (в кавички) на отбора напред. 

Все пак от медията са отбелязали, че поради липсата на финансиране, Левски залага предимно на млади футболисти, като Марин Петков, Пламен Андреев и Асен Митков. 

Станимир Стоилов е определен за един от най-добрите български треньори и се подчертава, че ако той не се бе върнал в клуба, изпадането е било почти сигурно. " Резултатът от присъствието на опитния наставник е положителен за отбора, тъй като той върна футбола и контрола над топката.", завършват от изданието.

Вижте още: Кой е ПАОК - първият отбор на пътя на Левски в Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички