Мъри обеща стабилен Левски и битка за челото през новия сезон


Мъри обеща стабилен Левски и битка за челото през новия сезон
Снимка: Lap.bg

1889 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели какви са плановете му за отбора в настоящия и следващия сезон. Той сподели с какво впечатляващо изречение е започнал комуникацията си с футболистите, когато се е върнал на "Герена". Мъри беше част от "синята" "делегация" при посещението в Петрич, което е част от обиколката на клуба из страната.

"Отборът почва да надига по малко глава и да прилича на този Левски, който Ви е радвал. Има стабилност и на терена, и в администрацията. Имам големи надежди и мечти, мога да обещая две неща, които винаги съм обещавал: работа и честност, нищо повече. Това можем да свършим за Левски. Резултата понякога го има, понякога - не, но ако продължим да надграждаме отбора, можем да видим догодина един стабилен Левски. Левски, с който да не треперим дали ще спечелим с еди-кой си в класирането, който да радва хората", заяви Стоилов пред пълната зала.

"След като вземем лиценз, тръгваме по пътя на надграждането, което няма да е лесно. Целта за този сезон е евротурнирите. Малко е пресилена, но затова сме Левски - да си поставяме високи задачи. Убеден съм, че от новия сезон Левски ще бъде в битката за челото. Когато имаме своите привърженици и подкрепа, ангажираност към работата, може да се получи. От това идваха проблемите досега - че не се съблюдаваха основни левскарски принципи.

Неслучайно им казах на моите футболисти в първия ден: "Нашите привърженици ги заболяха ръцете да ръкопляскат след загуби. Дайте да направим така, че да им станат сини заради победи". На нас ни е в ДНК-то да си подкрепяме отбора. Нашата работа е да създаваме усмивки и да стимулираме да се помага на отбора", допълни треньорът. А ето защо Мъри е извадил от отбора Здравко Димитров и Димитър Костадинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички