Босът на "Левски": Ние събираме половината зрителски интерес


Босът на "Левски": Ние събираме половината зрителски интерес

1405 0

Мажоритарният собственик на "Левски" Тодор Батков надигна глава след последните проучвания относно това кои мачове феновете на футбола у нас гледат с най-голям интерес. Оказа се, че "сините" са първи в това отношение.

"Преди няколко седмици се събрахме в БФС и подкрепихме да бъде продължен договорът с "Футбол Про Медиа”. Но ние сме непреклонни за промяна в начина на разпределение на средствата. Левски формира 45-50% от зрителския интерес, ЦСКА – около 25%, а Лудогорец… при цялото ми уважение, когато въведохме това, основно аз и Гриша Ганчев го издействахме – тогава имаше смисъл, защото идеята бе да дойде първият голям транш и да се раздели поравно на всеки клуб, за да се подготви всеки стадион за нормално снимане на мачове, да си направят осветление. Знаете ли кои си направиха осветление? Само Берое и Локомотив (Пловдив)”, коментира Батков по темата.

Адвокатът остава оптимист за справянето с кризата в клуба, въпреки че засега липсва както голям спонсор, така и интерес от сериозни бизнесмени към подаряването на акции на клуба срещу дарение.

"Утре имам среща с тръста. Мисля, че с общи усилия трябва да се справим. Те имат доста интересни идеи – да регистрираме букмейкър, застрахователно дружество, брокер, с мърчандайзинга. Ръка за ръка с крупен акционер или акционери и заедно с по-малки привърженици трябва да се справим. Пък и аз съм насреща", заяви Батков с усмивка.

Както е известно, "сините" го зарадваха и с убедителна победа в първия четвъртфинал за Купата на България срещу Хасково.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички