Стоев: Засега не умеем да усетим ритъма на играта


Стоев: Засега не умеем да усетим ритъма на играта
Снимка: БГНЕС

1569 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев записа победа с 3:0 над Хасково по време на официалния си дебют начело на 26-кратните шампиони.

След срещата бившият наставник на Лудогорец сподели, че е очаквал да има напрежение в тима с оглед на дългата пауза, смяната на треньора и различните тактически оказания.

"Очаквах, че ще е припрян мачът, все пак е първи мач, има очаквания, футболистите все пак са малко неуверени дали ще могат да дадат това, което се очаква. Очаквах го, хубавото е, че постигнахме добър резултат", коментира Стоев, но отчете слабостите на тима.

"Имаме слабости, виждам ги. Не умеем в даден момент да почувстваме ритъма на играта, понякога да задържим топката, бързаме. Това са нормални неща, които в течение на времето ще ги изчистим".

Той коментира дебютът на Либан Абди, който имаше проблеми с глезена, но все пак се появи за няколко минути.

"Абди има хроничен проблем в глезена, на загрявката каза, че може да играе. Аз го пуснах, за да усети атмосферата. Утре ще му се направи резонанс, за да се види до каква степен е сериозна контузията му".

Стоев похвали своите момчета за старанието, като е убеден, че с течение на времето отделните компоненти на играта на неговия тим ще се подобряват значително.

"Като желание, стремеж на футболистите, не може да не съм доволен. С течение на времето искам да променим доста неща, за да приличаме на сериозен отбор.

Първи мач, на мен ми беше ясно. И на мен ми беше притеснено, защото знаех, че може да не се получат нещата. Като първи мач не може да не съм доволен.

Атмосферата я почувствах добре, бил съм на Герена от другата страна, сега публиката бе добре настроена към всички, надявам се с времето да ги радваме с по-добри игри.

До някаква степен да (реваншът е протоколен б.р.), но всеки един сериозен отбор излиза с уважение към съперника си, в никакъв случай няма да подценим реванша.

Гаджев се ангажира доста в дефанзивен план, Валери Домовчийски се отчете с два гола, защитата нямаше особено проблеми. Когато свикнат да чувстват ритъма на мача, ще им е по-лесно", завърши Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички