Боримиров затвърди целта спечелване на Купата и допълни: Виждам ентусиазъм


Боримиров затвърди целта спечелване на Купата и допълни: Виждам ентусиазъм
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1744 0

Легендата на Левски Даниел Боримиров участва в турнира за ветерани в памет на Александър Костов. След края шефът на Управителния съвет на "сините" коментира темата с Насиру Мохамед и за пореден път затвърди целта пред клуба - спечелването на Купата на България.

"Нашата цел е да спечелим Купата. Събрали сме се много добър и екип, и колектив. Надявам се, всеки да помогне Левски да завърши подобаващо. Ще е трудно и тежко. Спрявали сме се през годините. Ще се справим и сега. Правим всичко възможно да има финансово подобрение.

Виждам ентусиазъм в очите на хората. Подкрепят ни и това е най-радващото, така че имаме страхотен гръб в лицето на нашите фенове. През годините са го доказвали. Все още не искам да коментирам темата „Насиру”. Предприели сме стъпки. Надявам се другата седмица да се разбере" - заяви Боримиров.

Той каза няколко думи и за Александър Костов: "Сашо Костов е една от най-големите легенди на Левски. Събрахме се в негова памет. Мисля, че турнирът беше добре. Позабавлявахме се и се видяхме със стари приятели".

За "сините" предстои гостуване на Берое в последен за двата тима официален двубой през 2021 година. Преди него Станимир Стоилов посочи какво НЕ иска да вижда в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички