Агентът на Насиру: И ние, и ФИФА писахме до Левски, но не отговориха на никого


Агентът на Насиру: И ние, и ФИФА писахме до Левски, но не отговориха на никого
Снимка: levski.bg

1673 0

Мениджърът на Насиру Мохамед - Юсиф Чибса от Club Consult AFRICA Ltd, твърди, че Левски е причината за зле развилите се постдоговорни отношения на клиента му с клуба. Според него Мохамед е изпратил до "сините" множество писма, за да се постигне разбирателство относно неизплатените заплати на играча, но от клуба не са дали никакъв отговор.

"Да, вярно е, че отидохме до ФИФА с нашия случай за неизплатени заплати, но това стана факт след толкова много писма до клуба. Опитахме се да намерим решения, за съжаление, неуспешни, клубът така и не отговори. В един момент Павел Колев се опита да намери решение от името на клуба, но нищо не се случи. ФИФА писа на клуба, за да се разбере тяхната страна по случая, но те не отговориха. Лично се свързах с Колев и казах, че Левски не е говорил с нас, за да намерим решение, защото и ние бяхме готови да им помогнем да намерим общо решение, но те ни пренебрегнаха тотално", коментира Чибса, цитиран от "Тема спорт".

"Към момента няма комуникация между нас с Левски за намиране на някакво решение. Ще призова всички фенове на клуба да спрат да изпращат заплашителни съобщения и да обвиняват Насиру. Играчът не е направил нищо лошо", допълни агентът на ганаеца. Наскоро пък в Гана се появи информация, че българският клуб не може да се свърже с Мохамед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички