Боримиров: Ще гоним всички възможни титли


Боримиров: Ще гоним всички възможни титли
Снимка: БГНЕС

2381 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна след загубата с 1:2 на „сините“ от Хайдук Сплит, че се притеснява от физическото състояние на футболистите. Боримиров обаче бе категоричен, че Левски ще се бори за всички възможни титли.

„Ще си извлечем поуките. Не искам да коментирам по-задълбочено. Искам да преспа тази нощ и да изгледам още един път мача и тогава бих коментирал по-конкретно“, съобщи Боримиров.

„Една от грешките ни е, че не поставихме отбора на Хайдук под напрежение още от началото на мача. Това е много необяснимо за мен. Притеснява ме физическото състояние на отбора, което е една от причините, за да загубим днес. Не ме притеснява толкова, че нямаха хъс и желание, а че нямаха сили“, коментира срещата бившият капитан на „сините“.

„Имахме много малко време за почивка, а след това за подготовка. Нормален подготвителен период е около шест седмици, а ние такова време нямахме. Много футболисти дойдоха доста по-късно, които физически и кондиционно не бяха на ниво“, добави спортният директор на Левски.

„Ще гоним всички възможни титли, защото пред Левски няма друга алтернатива. За мен е по-важно отборът физически да е на това ниво, което аз искам. Не съм говорил след мача с футболистите, защото е трудно да загубиш и то у дома. Нека всички да преспим и по-спокойно да анализираме мача“, заяви за финал Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички