Николай Митов: Тежко се играе пред празни трибуни, като на театър е


Николай Митов: Тежко се играе пред празни трибуни, като на театър е
Снимка: БГНЕС

1566 0

Старши треньорът на Левски Николай Митов изрази недоволството си от срещата с Хайдук Сплит, която неговите момчета загубиха с 2:1. По този начин "сините" отпаднаха от участие в Лига Европа, като Митов добави, че клубът има нужда от обиграване и ще се съсредоточи изцяло върху Първа професионална лига.

"Вкарахме гол, но не съумяхме да задържим и да вкараме втори гол. Казах на момчетата преди срещата, че ще е тежък мач. Не стояхме добре, това е факт. В края те ни хванаха на една контраатака и се получи този резултат. Продължаваме напред и гледаме към вътрешното първенство.

Не искам да се оправдавам с новите играчи, но има футболисти, които са от 14 дни тук, но това не е оправдание, такава е ситуацията. Трябваше да се справим, но не успяхме. Вутов не бе на линия, Рошу не е в оптимална форма.

Започнахме добре, имахме няколко добри центрирания. Ако и публиката бе тук, щом поведохме с 1:0 можеше да стигнем и до втори гол, но не е приятно това, беше като театър, по-лошо е от театър. Има какво да работим, знам къде са ни грешките. 

На Обертан също ще му трябва време. Това е един нов отбор, трябва им обиграване и иска време. Това отпадане няма да окаже негативен резултат, ще се концетрираме в първенството", завърши Николай Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички