Боримиров се преклони пред Васил Левски и обяви: В клуба сме обединени, не знам да сме били разединени


Боримиров се преклони пред Васил Левски и обяви: В клуба сме обединени, не знам да сме били разединени
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1949 0

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, присъстваше на преклонението пред патрона на клуба - Васил Левски. Той отговори на някои журналистически въпроси, но повече повдигна нови такива с думите си.

Заветите на Апостола, които следват в клуба

"Васил Левски е една от най-важните фигури в българската история – Апостола на свободата. Неговият завет, който следваме най-често, е, че са нужни дела, а не думи. По делата ще ги познаете. Стремим се с делата си да следваме неговия пример", заяви Боримиров пред паметника на националния герой.

Шефът каза и кои завети на Апостола следват в клуба

Обединени или разединени са на "Герена"?

Той бе запитан и след като Васил Левски обединява, на "Герена" дали са обединени в момента. "Разбира се, че в Левски сме обединени. Не знам да сме били разединени", гласеше отговорът на директора.

Боримиров заяви, че след като стане ясно кои са всичките кандидати за нов президент на БФС, техният клуб ще каже кого подкрепя. Запитан дали "сините" подготвят издигането на свой кандидат, той заяви с усмивка: "Ще разберете". Отборът и треньорът на Левски също присъстваха на преклонението. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички