Фабио Лима: Играя за огромен клуб с прекрасна фен база, имаме и преводач в Левски


Фабио Лима: Играя за огромен клуб с прекрасна фен база, имаме и преводач в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2685 0

Зимното попълнение на Левски - Фабио Лима, разказа за адаптацията си в клуба и за дебюта си със синята фланелка. Бразилецът изигра първия си мач за столичния гранд в събота срещу Пирин в Благоевград, когато Левски победи с 2:1.

Левски - сред най-хубавите неща в живота му

"Изключително съм щастлив, че се завръщам към правенето на това, което най-много обичам. Още по-щастлив съм от победата далеч от дома. Благодаря на Господ за възможността. Беше едно от най-хубавите неща в живота ми да играя за огромен клуб, с прекрасна фен база", започна Лима пред ge.globo.com.

Единственият му проблем тук остава студът

"Имах интензивен предсезонен месец и дебютът показа колко сме способни винаги да се борим за върха на таблицата. Клубът има огромна структура и предлага най-добрите условия за работа. Ние продължаваме да преследваме нашите цели", допълни крилото.

"Сините" бразилци разполагат с преводач на "Герена"

Левски е първият му клуб извън родината. За последно Лима игра за АВС. Той разкри, че на "Герена" имат преводач, който помага на бразилците в състава да комуникират по-лесно.

"Малко по малко се адаптирам все повече. Единственият проблем сега е студът, но с времето забравяме. По отношение на други неща е много спокойно: часова зона, храна, дори езикът им става по-лесен, защото имаме преводач, който ни помага", сподели футболистът. По-рано Лима обясни защо е решил да подпише с Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички