Боримиров: Може да вземем най-много още един футболист това лято


Боримиров: Може да вземем най-много още един футболист това лято
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1586 0

 

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров сподели, че лятната селекция на клуба е напът да приключи. По думите му "сините" може да привлекат максимум още един играч преди началото на сезона. 
"Знаем, че Стоилов обича да работи с млади футболисти, показвал го и преди, показва го и сега. Предвид ситуацията, в която се намира клубът, сме принудени да играем с по-млади футболисти, да ги изграждаме и им даваме път нагоре. Евентуално можем да говорим за още един млад футболист, но още не е сигурно. Стараем се да влезем в бюджета и да сме максимално атрактивни за нашите фенове и да надграждаме това, което оставихме като впечатления през изминалия сезон. Мисля, че с привличането на Роналдо селекцията ще приключи", коментира той.
"Радвам се, че Роналдо вече е футболист на Левски. Имахме нужда от такъв играч. Той е наблюдаван от спортно-техническото ръководство на клуба и е одобрен от Станимир Стоилов. Предвид участието в евротурнирите, Левски трябваше да се подсили и да създаде конкуренция по десния фланг. Знаем, че той може освен по фланга да играе и като централен нападател. Така че Станимир Стоилов ще има по-голяма вариативност", допълни Боримиров. Той изказа благодарности и към "Palms Bet", който пое всички разноски за привличането на Роналдо. 

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров сподели, че лятната селекция на клуба е напът да приключи. По думите му "сините" може да привлекат максимум още един играч преди началото на сезона. 

"Знаем, че Стоилов обича да работи с млади футболисти, показвал го и преди, показва го и сега. Предвид ситуацията, в която се намира клубът, сме принудени да играем с по-млади футболисти, да ги изграждаме и им даваме път нагоре. Евентуално можем да говорим за още един млад футболист, но още не е сигурно.

Стараем се да влезем в бюджета и да сме максимално атрактивни за нашите фенове и да надграждаме това, което оставихме като впечатления през изминалия сезон. Мисля, че с привличането на Роналдо селекцията ще приключи", коментира той.

"Радвам се, че Роналдо вече е футболист на Левски. Имахме нужда от такъв играч. Той е наблюдаван от спортно-техническото ръководство на клуба и е одобрен от Станимир Стоилов. Предвид участието в евротурнирите, Левски трябваше да се подсили и да създаде конкуренция по десния фланг.

Знаем, че той може освен по фланга да играе и като централен нападател. Така че Станимир Стоилов ще има по-голяма вариативност", допълни Боримиров. Той изказа благодарности и към "Palms Bet", който пое всички разноски за привличането на Роналдо. Ето колко излезе Роналдо на Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички