Божков: С Попов сме заедно, освободиха ме, когато разбраха истината


Божков: С Попов сме заедно, освободиха ме, когато разбраха истината
Снимка: БГНЕС

1953 0

Благодетелят на Левски Васил Божков съобщи, че в момента се намира в Дубай и се чувства добре. Той допълни, че от края на месец януари се намира в емирствата. Бизнесменът сподели, че живее в апартамент под наем и няма собственост там, а статутът му в арабската държава е на резидент. Прекарал е около 3 седмици в затвора „Ал Ахбар“.

"Специални условия нямах, нямах достъп до телефон, нямах затворнически номер. С една дума – не съществувах. Освобождаването се случи, когато дубайските власти разбраха какви са нещата наистина, а не както бяха представени от българските власти“, заяви Божков пред bTV.

Той добави, че с мажоритарния собственик на клуба - Георги Попов, са заедно. "Той е добре, вчера празнувахме именния му ден. Голяма компания бяхме. С наши познати, не бяха българи", уточни милиардерът. Той посочи, че не се е срещал с представители на българските власти в Дубай. Божков добави, че от българската прокуратура не са правили опити да се свържат с него. А какво каза той конкретно за Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички