"Организираните привърженици на Левски са против помощ от държавата"


"Организираните привърженици на Левски са против помощ от държавата"

7009 0

Даниел Стрезов от "Тръст Синя България" заяви, че организираните привърженици на Левски са по-скоро против всякаква "държавна инжекция" в клуба, визирайки предложението Спортният тотализатор да финансира тима.

"Нашата организация, а и като цяло – доколкото ми е известно – организираните привърженици на Левски, са по-скоро против каквато и да е форма на държавна инжекция в клуба. Смятаме, че Левски е достатъчно популярна, бих казал търговска, марка в България и не би следвало да е необходимо някой да бъде молен, някой да бъде пускан да инжектира каквото и да е в този клуб" - започна Стрезов пред БНР.

"Естественият ход на нещата би следвало да бъде – поради огромният интерес към този клуб спонсорите и рекламодателите сами да имат интерес да присъстват там" - продължи той, след което обясни сгрешения модел на управление в клуба при предишния спонсор: "Ако трябва да съм честен, в началото, самият начин, по който влезе „Нове холдинг“ в клуба, не предвещаваше да се излиза от модела. Документите, до които ние получихме достъп преди около месец, доказаха, че през тази една година клубът е бил управляван с цел да бъде превърнат в един печеливш модел".

Припомняме, че преди дни премиерът на България Бойко Борисов заяви, че държавата е готова да помогне финансово на Левски чрез държавния спортен тотализатор. Министър-председателят добави, че е обещал на "сините" и козирка за стадиона, "за да не им се смеят", че нямат. Вижте подробности и пълното му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама