Божидар Краев не иска да се връща в Левски, но обстоятелствата могат да го принудят да го направи


Божидар Краев не иска да се връща в Левски, но обстоятелствата могат да го принудят да го направи
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3330 0

24-годишният роден футболист Божидар Краев е напът да се раздели с датския си отбор Мидтиланд, пишат медиите в страната. Доскорошният национал на България е изиграл само 27 минути през сезон 2021/22 и тимът му няма никакво намерение да го задържа за по-дълго. 

Журналистите в Дания пишат, че от Мидтиланд са решили да изкарат Краев на пазара и вече активно му търсят купувач. Бившият играч на Левски има договор с клуба до края на 30 юни 2022 година, а според портала "transfermarkt" цената му е от порядъка на 1 милион евро.

Тъй като Божидар Краев не влиза в бъдещите планове на треньора, в Дания поясняват, че клубът може би ще се съгласи на сериозни отстъпки от тази сума при евентуални преговори!

На стадион "Георги Аспарухов" вече обявиха, че имат интерес да си върнат този футболист, но брат му Андриан Краев заяви наскоро, че потенциално връщане в България е "последен вариант", тъй като пред него имало други опции. Преди последния мач на "сините" Станимир Стоилов отново бе запитан дали има развитие по този казус и треньорът даде категоричен отговор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички