Левски продължава с продажбата на колекционерските билети, продадени са близо 10 000


Левски продължава с продажбата на колекционерските билети, продадени са близо 10 000
Снимка: БГНЕС

1389 0

По-рано днес бе официално обявено, че двубоите от професионалния ни футбол са преустановени за 1 месец, докато трае и извънредното положение в страната. Първоначално бе обявено, че двубоите ще се играят пред празни трибуни. Точно поради тази причина бяха пуснати и колекционерски билети от страна на Левски за двубоя с Лудогорец.

По този начин феновете могат да продължат да помагат финансово на клуба. Сега от "синия" клуб информират, че въпреки отмяната на двубоя билети ще се продават до утре (14 март), а до момента са продадени близо 10 000.

"Във връзка с приетото от Народното събрание днес извънредно положение на територията на Република България заради епидемията от вирус COVID-19 и решението на ръководството на Българския футболен съюз да преустанови първенствата в професионалния ни футбол до 13 април 2020 г. срещата с „Лудогорец“ от XXV кръг на Първа лига, която трябваше да се играе в събота, 14 март, от 17:15 часа при закрити врата, няма да се проведе.

Колекционерските билети за този двубой остават в продажба до 17:15 часа в събота, 14 март. До този момент за срещата с „Лудогорец“ са продадени близо 10 000 билета. В зависимост от актуалната здравна ситуация в Република България и от решението на Българския футболен съюз как ще продължи сезона в Първа лига, ще Ви информираме своевременно", написаха столичани. По-рано съобщиха и добрата новина, че тестът на Найджъл Робърта е отрицателен и не е заразен с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички