Бившият играч на Левски Янис Каргас коментира жребия на тима за ЛнК


Бившият играч на Левски Янис Каргас коментира жребия на тима за ЛнК
Снимка: Оф. сайт на Левски

1583 0

Бившият защитник на Левски Янис Каргас говори пред гръцка медия относно жребия на "сините" в Лигата на конференциите. Там носителят на Купата на България ще срещне ПАОК във втория предварителен кръг. 

"Левски е голям отбор, който през последните години преминаваше през сериозни затруднения. Затова и напуснах клуба. ПАОК трябва да приеме този отбор сериозно, тъй като всеки мач започва от 0:0 и той тепърва трябва да покаже защо е сочен за фаворит", заяви бранителят за Metropolis 95.5.

Каргас записа 73 мача и вкара 6 гола през последните две години за ПАС Янина, в който премина след един сезон в България. За "сините" той изигра 29 срещи през сезон 2019/2020, но след него разтрогна по взаимно съгласие в следствие на финансовите проблеми на столичани.

"Ако ПАОК не играе на върха на възможностите си, няма да им бъде никак лесно. Трябва да покажат най-доброто си лице, тъй като Левски е отбор с много добър треньор и качествени футболисти", допълни Каргас.

В информацията се посочва още, че защитникът е бил близо до трансфер в "двуглавите орли" през миналия сезон. Клубът от Солун е бил готов да му плаща 140 хиляди евро на година, но собственикът на ПАС Йоргос Христовасилис е поискал висока трансферна сума и това е довело до провал на преговорите. 

"Не се стигна до конкретна оферта от ПАОК. Говорих два пъти с хора от отбора, имам и някои бивши съотборници там, но това е всичко", коментира темата играчът. 

Вижте как ще изглеждат "сините" през новия сезон!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички