Бивш капитан на Левски посочи кой в състава го впечатли и кой ще замени Кръстев успешно


Бивш капитан на Левски посочи кой в състава го впечатли и кой ще замени Кръстев успешно

7157 0

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев похвали футболистите на тима и отличи един от младите таланти. Според него той е добра алтернатива на напусналия Филип Кръстев и има качествата да го замени в клуба. Запитан дали някой от футболистите на "сините" му е направил впечатление, той заяви:

"Да, няколко футболиста са, но в последно време силно впечатление ми прави Асен Митков. Няма как да не се види от хората, които разбират от футбол. Разполага с огромен потенциал. Останалите няма какво да ми правят впечатление, защото са доказани футболисти. По-скоро такова ми правеше как Асен Митков се включваше, особено в последните няколко мача.

Посочвам него, защото повечето играчи в тима са по-опитни и е ясно, че притежават силни качества. Доказали са се, а има и млади, които вече от доста време играят за Левски. Най-важното е да продължават по този начин, да бъдат спокойни, защото притежават нужната класа. Дано отборът да бъде и подсилен на определени позиции".

"Ще видим в течение на сезона колко ще липсва Филип Кръстев. Той е футболист, който разполага с огромен талант. Пожелавам му да се реализира в чужбина, защото има качествата. Въпросът е какво му липсва, за да го направи. Играеше много добре в Левски. Имаше и моменти, в които не се представяше на чак толкова високо ниво, и то защото в дадени епизоди играеше негов тип футбол.

Но определено разполага с големи качества и доколко ще липсва, можем да кажем, след като минат първите няколко мача. Асен Митков не е лоша алтернатива. Също и Анди Краев, ако не бъде продаден, както и Асен Чандъров. Има футболисти, които да играят на тази позиция. Няма незаменими хора", отсече Гаджев пред "Тема спорт".

Запитан за продажбата на основни футболисти на тима през лятото, халфът коментира, че ръководството ще прецени как да продаде така, че да не наруши класата на тима съществено.

"Защото продажбата на футболисти съответно води до отслабване на отбора. Левски притежава много класни играчи за нашите стандарти. При напускането на някои от тях отборът ще бъде отслабен. Вече въпросът е хората, които ръководят клуба, да намерят баланса. Убеден съм, че това ще направят и по този начин хем да се подобри финансовото състояние на Левски, хем и тимът да се намира в челото на класирането". А ето с кой талант Левски се раздели временно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички