"Умряла лисица" и дежурното "лъжец": НКП на Левски атакува брутално Наско Сираков


"Умряла лисица" и дежурното "лъжец": НКП на Левски атакува брутално Наско Сираков
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

5630 0

Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) отправи втора атака по мажоритарния собственик на "сините" - Наско Сираков в социалните мрежи. 

Във вчерашния ден (13 декември) Сираков даде пресконференция, на която бе категоричен, че ще приеме всякаква покана за разговори за бъдещето на клуба. Такава веднага му бе пратена от НКП, а днес той получи нов, в която отново бе наречен "лъжец".

Съобщението от привържениците на Левски

"Внимание, лъжат ви! Отново!!!

(Част Втора)

На вниманието на Левскарите:

Изминаха 24 часа от отправената покана за среща с Мажоритаря, след заявената от него готовност за разговори с всички привърженици.

„Изненадващо“ все още нямаме никакъв отговор.

Междувременно Мажоритарят беше призован да се подложи на детектор на лъжата. Надяваме се, че това е причината, която го възпрепятства да определи ден и час за среща.

Очакваме след теста на полиграфа, Мажоритарят да намери време и да изпълни заявката като откликне на поканата ни да се видим и поговорим по Левскарски.

Подчертаваме, че седим твърдо зад поетият от нас ангажимент срещата да протече културно, без саморазправи, събличане и рекет.

В духа на отправените от ръководителите на клуба заявка за редовна отчетност, намираме за редно срещата да се проведе в присъствието на медиите.

Сираков, разбираме отлично, че според теб е напълно нормално един "вълк" да се прави на "умряла лисица", но "тупкането на топката" от твоя страна по въпрос, за който лично и публично заяви готовност, продължава да те изобличава като "завършен и класически лъжец", пишат от НКП във Фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски си хареса бразилец за заместник на Жереми Петрис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички