Битката ЦСКА - Левски по компоненти


Битката ЦСКА - Левски по компоненти
Снимка: Levski.bg

2781 0

Отборът на Левски спечели дербито с ЦСКА от 10-я кръг на Първа лига, което се игра вчера. "Сините" се наложиха с минималното 1:0 на националния стадион "Васил Левски" и имат две точки аванс пред втория Лудогорец и вече три пред "червените".

Единственото попадение падна в 30' на срещата, когато Габриел Обертан отправи хубав удар, който срещна гредата. За късмет на "сините" обаче кълбото срещна след това гърба на Витаутас Черниаускас и се оплете в мрежата зад стража. Но какво показва статистиката от мача?

Според статистиката играчите на Нестор Ел Маестро са били тези, които са владяли топката повечето време - 55% срещу 45%. "Червените" са отправили и повече удари - 5 срещу 4, но имат 2 точни срещу 3 на съперника. Голямото предимство на Левски в срещата бе при корнерите - 3:7 в полза на възпитаниците на Славиша Стоянович. Обикновено тази среща е от най-грубите в българския шампионат, като още през първата част бяха показани три жълти картона, а срещата завърши с 27 нарушения - 14:13 за ЦСКА.

ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА СЕ ОБЕДИНИХА И ПОСОЧИХА ВИНОВНИКА ЗА ЗАГУБАТА ОТ ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички