Феновете на ЦСКА единодушни: Ел Маестро е виновен за 0:1 от Левски


Феновете на ЦСКА единодушни: Ел Маестро е виновен за 0:1 от Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6021 0

След загубата от Левски в голямото дерби на кръга в Първа лига, феновете на ЦСКА скочиха на треньора си Нестор Ел Маестро. Те обвиняват най-вече него за поражението, като единици от тях го бранят или хвърлят вината върху Витаутас Черниаускас, който си вкара автогол. Това показа погледа на SportLive.bg върху групите на феновете на "червените" в социалните мрежи.

Огромна част от феновете призовават сърбина с английски паспорт да подаде оставка и да напусне още днес. Според тях загубата е "изцяло треньорска", а любимият им отбор не е бил по-слаб в никой от мачовете си в последните години. Привържениците пишат, че Ел Маестро не може да мотивира играчите, сбъркал е постовете на играчите, състава в мача и не е имал никаква тактика.

"Не може с тези играчи да нямаш нито едно положение. Това да виждаш, че Тиаго е пълна скръб по крилото и да продължаваш там да го пускаш е пълно самоубийство", пише възмутен фен.

Много от привържениците на столичния клуб изразяват желание ръководството да назначи българин на поста. Появяват се имената на Стойчо Младенов, Христо Янев и дори Милен Радуканов. Много и различни обиди валят по адрес на Ел Маестро. Привържениците вадят статистика, която показва, че треньорът няма нито една победа в 5-те си най-важни мачове начело на тима, като е записал 1 равен и 4 загуби, а головите положения са били едва 7.

"ЦСКА не е училище за чуждестранни ментета", възмущава се "червен" фен. Друг посочва, че бившият треньор на тима Стамен Белчев е с класи над сърбина. Трети се възмущава от изказването на Ел Маестро след мача, в което той заяви, че няма претенции към съдиите. "Ако беше Любо или Стойчо, щеше да попилее съдиите", възмущава се фенът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички