Bet365 предлага сериозна сума на Левски


Bet365 предлага сериозна сума на Левски

2380 0

Поредна добра новина за сериозен спонсор зарадва феновете на футболния отбор Левски на първия пролетен ден от годината. Сините са получили предложение за над 1 милион лева за следващите два сезона от световния лидер в спортните залози bet365.

Предложението идва дни след като стана известно, че Spetema е следващия спонсор на “сините”, а ръководството на клуба очаква нови партньорства и спонсорски договори. По думите на председателя на Надзорния съвет на Левски - Бранимир Ботев: “Левски е любимият отбор с най-голямата публика. Именно поради тази причина спонсорите очакват най-голяма реализация. Разбира се, че трябва да очакваме още спонсори”. Спонсорското предложение на bet365 потвърди тези очаквания.

Bet365 e световен лидер в онлайн залагането с над 22 милиона потребители в целия свят, а приходите й в глобален мащаб надхвърлят 2 милиарда евро за последната финансова година. Компанията получи лиценз за територията на България през август миналата година, но административни пречки спират до момента дейноста й у нас. Въпреки това от bet365 заявяват сериозен интерес за развитие на нашия пазар включително и с разкриването на нови работни места чрез административни структури на компанията, както и чрез сериозна финансова подкрепа за българския спорт. В края на 2015 година от компанията информираха, че са обявили пред правителството, че очакват да плащат над 10 милиона лева данъци в България на година.

Bet365 е най-големият международен инвеститор, изразил намерение да финансира отборът на Левски. Компанията има опит в дългосрочните спонсорства като собственик и основен спонсор на отбора от Английската висша лига Стоук Сити.

bet356

Основаната през 2000 година във Великобритания компания bet365 e собственост на милиардера Денис Коутс и е най-голямата за спортни залози в света. Bet365 разполага с над 2900 служители и повече от 22 милиона потребители в цял свят. Има офиси във Великобритания, Гибралтар, Австралия и Малта, а приходите ѝ в глобален мащаб надхвърлят 2 млрд. евро за последната финансова година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички