Топчо сменя Стойчо Стоев?


Топчо сменя Стойчо Стоев?

1077 0

Легендарният защитник Елин Топузаков най-вероятно ще смени Стойчо Стоев начело на "Левски".

Очаква се това да стане във вторник, когато е предвидено заседание на Управителния съвет на „сините". От „Герена" разкриха, че вече са избрали и асистент на Топчо, който да му помага във всеки един елемент от треньорската професия. Става дума за Асен Букарев, който към днешна дата изпълнява функцията на скаут на "Левски", информира "Тема спорт".

Идеята е двамата да водят отбора до края на сезона, а дотогава да се търси вариант за постоянен треньор. Не е изключено обаче, ако Топчо и Букарев се справят, да останат на „Герена" и през новия сезон.

Според информацията ръководството на клуба е дало последен шанс на Стойчо Стоев в мача със Славия. "Левски" не падна от „белите", което със сигурност щеше да предизвика треньорска рокада. Отборът обаче не игра добре и не победи, което оставя около 50 процента шансове за уволнението на Стоев. Припомняме, че според новото правило на „Герена" най-много един представител на Управителния съвет може да е против уволнението на Стойчо, за да стане то факт. Ако са двама или повече, треньорът на „сините" ще си остане на „Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички