Легенда на ЦСКА: Конгресът на БФС да бъде охраняван, правителството да се намеси!


Легенда на ЦСКА: Конгресът на БФС да бъде охраняван, правителството да се намеси!
Снимка: БГНЕС

1872 0

Легендата на ЦСКА Аспарух-Паро Никодимов изрази съмнения в честността на предстоящия конгрес на БФС през март. Той смята, че гласуването трябва да бъде контролирано от хора извън футболния съюз. В противен случай Димитър Бербатов няма да има шанс да победи Боби Михайлов.

"Бербатов може и 100 пъти да се кандидатира, но ако има "шменти капели" на конгреса, няма как да спечели. Трябва да има контрол от хора извън футбола, ако трябва, и правителството да се намеси, да се охранява изборът. При честно гласуване мисля, че може да има промени", заяви бившият треньор на "червените" пред "България Днес".

"Да не обиждаме Боби, но Бербатов е интелигентен човек. Защо да не може да се справи? Той знае езици, има авторитет в Европа, всички знаем къде е играл. Той е млад, с нови идеи, нека му дадат възможност да се докаже", допълва Паро.

"Тези хора доказаха, че не могат да управляват българския футбол. Откакто са начело, вървим само надолу. Но изведнъж стигаш дъното и няма накъде да потъваш повече. Ако имаш малко достойнство, казваш "благодаря ви, справихме се колкото можем и сега си тръгваме". Но горе в тази база в Бояна е топличко и хубаво, пък и добре се плаща", завършва Никодимов. А ето с какво решение БФС разгневи големия си поддръжник и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички