Батков: Скоро ми удрят силно рамо, Тонев е шефът в "Левски"


Батков: Скоро ми удрят силно рамо, Тонев е шефът в "Левски"
Снимка: БГНЕС

1550 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков изрази надежда, че скоро клубът ще бъде финансово стабилен. Поводите му за оптимизъм са породени от напредналите преговори с голям спонсор, който трябва да налее сериозни средства на "Герена".

"Ситуацията е доста трудна и търсим всевъзможни варианти да се оправим. До няколко дни очакваме влизането в клуба на мощен спонсор. Става дума за популярно име, чието присъствие определено ще се усети. До подновяването на първенството трябва да подпишем общо три спонсорски договора", обяви адвокатът, цитиран от "Тема Спорт".

Батков определи председателя на Управителния съвет Иво Тонев като силната фигура на "Герена". "Той управлява и е шефът в Левски. Натоварен е с много отговорности и вземане на конкретни определящи решения. Това, че строежът на сектор А продължава в тези тежки условия, говори за свършеното от него. Той е силната фигура в клуба", отсече босът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички