Батков: Преди 109 г. се създава едно от най-живите и истински неща в България


Батков: Преди 109 г. се създава едно от най-живите и истински неща в България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1844 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков се изказа с голяма любов за клуба в деня на 109-ата му годишнина. Адвокатът присъства на церемонията по поднасяне на цветя и венци на местността "Могилката", където е създаден клубът през 1914 година.

"109 години от официалното създаване на клуба. Както знаете, това се потвърди и от държавния архив, идеята се е зародила три години по-рано. За това има документи. Явно учредителите са били твърде млади и не са могли да получат регистрация. Преди 109 години е създадено едно от най-живите и истински неща в България. Създаден е клубът на народа", заяви Батков, след като поднесе цветя.

Той посочи, че не може да коментира програмата на настоящия собственик Наско Сираков, който не присъства на събитието. И каза няколко думи за ситуацията на "Герена".

"Обстановката в Левски не е добра, публиката трябва да се обедини. Доколкото знам, а и сега говорих с Даниел Боримиров, в съблекалнята всичко е нормално, имаме нелоши футболисти.

За съжаление, трябва да се борим за четвъртото място, за да си гарантираме поне бараж. Надявам се да дойдат по-добри времена. Искам да използвам случая и да честитя празника на всички левскари", бяха думите на Батков. Вчера стана ясно, че Левски е получил "условен" лиценз. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички