Аврам Грант или Делио Роси: Вече има фаворит за треньорското място в Левски


Аврам Грант или Делио Роси: Вече има фаворит за треньорското място в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1819 0

Италианският специалист Делио Роси е близо до това да стане новият наставник на Левски. Собственикът на "сините" лично води преговорите с него и с Аврам Грант, но изглежда, че италианецът е по-близо до договорка. 

Роси се запознал със стадиона на "сините", разгледал е помощните терени, както и с базата, където играчите се подготвят. 57-годишният специалист е изгледал и мачове на 26-кратните шампиони на България, информира "Дарик".

На този етап обаче италианецът не е дал своя окончателен отговор, но това, че е останал в София и се е отбил на "Герена" подсказва, че нещата са на финалната права. По-рано днес спортният директор Даниел Боримиров отказа да коментира каквито и да е решения на ръководството, а настоящият треньор Николай Митов избегна журналистическите въпроси. По всяка вероятност той е провел последното си занимание начело на отбора, но не е изключен вариантът той да води отбора в следващия двубой от Първа лига, докато новият треньор организира личните си дела.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички