Арда напира за талант от Левски с впечатляващо резюме в Италия


Арда напира за талант от Левски с впечатляващо резюме в Италия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3195 0

Отборът на Арда Кърджали изглежда е на пазара за вратар, тъй като проявява сериозен интерес към талантливия страж на Левски - Иван Андонов, информира изданието "Мач Телеграф".

Вратарят бе неразделна част от стартовите 11 на втория отбор на "сините", който се подвизава в Югозападната Трета лига. Андонов стана известен с изявите си за примаверата на Фиорентина, с който стана шампион в своята възрастова група, той защитаваше цветовете на "виолетовите" близо година и половина.

Около Андонов се вдигна доста шум, тъй като Фиорентина искаше да го вземе за постоянно, без да плаща трансферна сума, но Левски отказа, тъй като стана ясно, че той се е върнал контузен от престоя си на Ботуша, без да бъдат информирани "сините" за получената травма.

Андонов не успя да получи шанс за изява, каквато имаше Пламен Андреев например. Арда ще се опита да направи всичко възможно да привлече 19-годишния вратар, към когото има интерес и от други елитни клубове.

Трансферните слухове около Левски продължават да виреят. Наскоро стана ясно, че "сините" имат шанс да задържат Филип Кръстев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички