Апоел Беер Шева - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?


Апоел Беер Шева - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?
Снимка: Lap.bg

21079 0

Левски гостува тази вечер на Апоел Беер Шева в двубой от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата е от 20:30 часа българско време.

Това е втори съперник за "сините" в Европа през тази година, след като по-рано успяха да отстранят северномакедонския Шкупи с общ резултат 3:0. Изпраелският тим пък елимирани литовския Паневежис, който бе победен у дома с 1:0, а в реванша завършиха 1:1.

В търсене на нов силен мач

Отборът на Николай Костов записа силни мачове от началото на кампанията, но имат и две загуби - от ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив. Въпреки тях обаче "сините" показват добра и агресивна игра, с която се надяват и днес да изненадат съперника си.

И при израелците не е никак спокойно, като имат сериозно скандали и разправии в отбора. Един от най-добрите и опитните Рамзи Сафури е отстранен от отбора, след като е имал разправия до бой със свой съотборник. Апоел е един от силните тимове в Израел. Но за последно е бил шампион през 2018 г, я миналите два сезона се задоволи със сребърните медали.

Левски няма да може да разчита на Кристиан Димитров и Жереми Петрис, които са с контузии. Костов обаче бе категоричен, че има играчи, на които вярва и ще ги заменят достойно.  Победителят от този двубой ще има доста тежка задача, като ще срещне елитния немски Айнтрахт Франкфурт в плейофния кръг. Срещата Апоел Беер Шева - Левски ще може да следите  НА ЖИВО в Sportlive.bg и да гледате пряко в ефира на Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички