Английски тим прати представители за двама от "Левски"


Английски тим прати представители за двама от "Левски"
Снимка: Иван Йочев

1206 0

Английският тим Чарлтън Атлетик изпрати свои представители да следят изявите на играча на "Левски" Аймен Белаид срещу Ботев (Пловдив), стана ясно малко преди последния двубой от кръга в "А" група.

Отборът, който в момента играе в Чемпиъншип и се представя незадоволително (17-о място), ще гледа изявите на още един играч, но неговото име не се назовава.

Аймен Белаид е с изтичащ договор, като той ще прекрати кариерата си на "Герена" на 1-и януари. Защитникът е категоричен, че няма да подписва нов контракт и Чарлтън може да го отмъкне без трансферна сума. Самият играч вече имаше досег с футбола на Острова, като през миналата година изкара проби в Болтън. Тогава обаче до трансфер не се стигна.

Предполага се, че другият играч, който ще бъде следен от английските представители, е някой измежду Владимир Гаджев, Живко Миланов или Мигел Бедоя. Двамата българи имат договори също до началото на 2016 година, докато испанецът има контракт до края на настоящия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички