Андриан Краев: Не можеш да откажеш на Левски, няма по-голяма сцена от "Герена"


Андриан Краев: Не можеш да откажеш на Левски, няма по-голяма сцена от "Герена"
Снимка: Оф. сайт на Левски

3265 0

Офанзивният футболист Андриан Краев призна, че се чувства много добре в Левски и е бил приет много добре в клуба. Днес той е направил първата си тренировка с тима, след като подписа 1-годишен договор.

"Чувствам се отлично, всичко ми е познато. Радвам се, че ми се дава шанс за първия отбор да покажа на какво съм способен. Следях какво се случва в клуба, откакто не съм тук. Левски от малък ми е любим клуб. Не е приятна ситуацията, но вярвам, че всички ще се справим. Мисля, че тук ще науча много. Заедно да вървим напред", заяви 21-годишният футболист пред клубната телевизия.

"Отборът тръгна неубедително, но с попълненията, които дойдоха, се вдигна класата. В последния мач с ЦСКА 1948 показаха невероятна игра и агресия. Тотално надиграха ЦСКА 1948. Оттук само напред и нагоре, мисля че с тези момчетата нещата ще са много по-добре", допълни той.

Краев призна, че сам е взел решението да се върне в Левски, но и брат му Божидар го е подкрепил. "Все пак това е Левски, не можеш да откажеш на такъв клуб. Жаден съм за успехи, а по-голяма сцена от "Герена" няма никъде. Пожелавам на феновете най-вече да са здрави, да идват да ни подкрепят, те са 12-ият играч и показват, че "синята" публика е най-добрата в България", каза още новият в Левски. А какво харесва в "новия Левски" Валери Божинов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички