Левски ще отреже Ерцгебирге за Станислав Иванов и ще го продаде в Турция?


Левски ще отреже Ерцгебирге за Станислав Иванов и ще го продаде в Турция?
Снимка: Официален сайт на Левски

2028 0

Нападателят на Левски Станислав Иванов е много вероятно да продължи кариерата си в Турция. На "Герена" са пристигнали 2 оферти за национала - от германския Ерцгебирге (Ауе) и една от турски тим, но тази на немците ще бъде отхвърлена, пише "Мач Телеграф".

Причината за това е в агента на играча Джон Ингълс, който категорично е против Иванов да играе във втора дивизия, било то и в Германия. Турският кандидат за нападателя пък не бил сред грандовете на съседската страна, но пък щели да му дадат шанс да бъде забелязан от тях.

От известно време медиите пишат, че Иванов е бил забелязан от скаутите на Галатасарай. Треньорът им Фатих Терим обаче едва ли би рискувал с трансфер на неизвестен младок, дори и много обещаващ, след като конкурентите Фенербахче и Бешикташ привличат в същото време сериозни имена.

В Левски се надяват, че трансферът на звездата им ще бъде финализиран до средата на седмицата. Така мачът срещу ЦСКА 1948 може да се окаже последен за младока със синята фланелка. Той влезе от пейката при победата с 3:0 над новака в Първа лига. А коя друга звезда на "сините" може да отиде в Турция вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички