Категоричен Андриан Краев: Ще бием Айнтрахт, радвам се за всички „сини“ фенове и Левски


Категоричен Андриан Краев: Ще бием Айнтрахт, радвам се за всички „сини“ фенове и Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2029 0

Един от лидерите на Левски - Андриан Краев, коментира шансовете на "сините" пред "Арена Спорт" по БНТ за отстраняването на Айнтрахт Франкфурт в плейофа за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. Краев говори още за бразилците в тима, цялостният колектив и по какво се различават специалистите Николай Костов и Станимир Стоилов.

Отстраняването на Апоел Беер Шева

"Емоциите наистина бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни върна от злощастното отпадане от миналата година. Изстрадан успех, радвам се за всички "сини" фенове и Левски. Апоел е сериозен и солиден отбор, радвам се, че отстранихме този дисциплиниран отбор с левскарски дух и по-голяма воля. След допуснатия гол минаха мисли през главите ни, но трябваше веднага да ги махнем. Имаше напрежение, защото нямаме опит. Този мач ще ни донесе голяма увереност", заяви полузащитникът.

Предстоящия сблъсък с Айнтрахт

"Айнтрахт е гранд, но това е футбол и всичко може да стане. Излизаме, играем, трябва да сме дисциплинирани и можем да мечтаем да ги отстраним. Опасни сме на контраатака и трябва да се възползва от това. За мен лично парите не играят. В днешния футбол има и бизнес. Всички сме футболисти и хора и се стремим да достигнем и ние до тези първенства. Важна е волята, желанието и с какъв хъс ще излезем. Домакинството няма значение, можем и тук да ги излъжем и там да се затворим. Предимство е, че играем пред нашите фенове в първия мач".

Николай Костов и Станимир Стоилов

"Николай Костов има огромна роля, защото имахме страхотна стратегия. Той има голяма роля за развитието на отбора. И Костов, и Мъри са добри треньори. За мен Станимир Стоилов ни изгради. От всеки треньор можеш да извлечеш позитиви. Разбираме се отлично в отбора, колективът е на високо ниво. Чужденците се вписаха прекрасно – има забавление и сериозност. Бразилците носят самба и фиеста, много се раздават и са много важни за нашия отбор", добави още Краев.

В края на интервюто Краев даде прогноза за сблъсъка: "Ще бием 1:0 Айнтрахт на стадион "Васил Левски" с гол на Уелтън".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш треньор на "сините" смята, че Левски не е аутсайдер срещу Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички