Алекс Колев не изключи трансфери от Крумовград към Левски: За себе си, Генчев и още 3-ма играчи


Алекс Колев не изключи трансфери от Крумовград към Левски: За себе си, Генчев и още 3-ма играчи
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

10241 0

По всяка вероятност ще видим доста трансфери в Левски през това лято - както изходящи, така и входящи. Тепърва предстои да видим дали и фактът, че "сините" няма да играят в Европа може да откаже някои от целите им да акостират.

Преди това обаче отборът има още два мача до края. Първият е срещу Крумовград - новакът, който постави рекордна историческа серия без загуба за дебютант и новак в елита - 15 мача без загуба. Срещата е по-емоционална и поради това, че доста фигури от Крумовград може да поемат към стадион "Георги Аспарухов".

Най-сигурна изглежда съдбата на старши треньора Станислав Генчев, който е усилено спряган за заместник на Николай Костов. Много сериозни са и информациите, че Александър Колев също ще премине в Левски.

Още: Изненада: Билети за Левски с 33% по-скъпи, отколкото тези за ЦСКА

Самият нападател не е криел това си желание - още от зимния трансферен прозорец. Сега именно голмайсторът на Първа лига даде интервю, в което посочи, че мачът с Левски ще е по-емоционален не само за него и за Генчев, но и за Серкан Юсеин, Патрик Луан и Божидар Кацаров - все футболисти, за които се твърди, че "сините" имат интерес към тях.

Отива ли Алекс Колев в Левски?

Алекс Колев в Левски

"Със сигурност, това е доста емоционален мач за мен, за старши треньора, а смятам и за футболистите, тъй като чета в медиите, че искат и Серкан (бел. ред. Юсеин), искат и (бел. ред. Патрик) Луан и (бел. ред. Божидар) Кацаров. Това ще е емоционален мач за всички, все пак знаем пристрастията на старши треньора и на Живко Миланов, а и моите, така че ще бъде по-емоционален мач.

Още: Андриан Краев препоръча играч на Левски: В Шотландия споделиха мнението му

Емоциите обаче ще са след мача, защото по време на мача Левски е противник и трябва да излезем да играем на 100%. Дано се получи хубав сблъсък, ще бъде емоционален мач, но трябва да имаме професионализъм и всеки да гледа неговата си камбанария. За другия сезон не мога да говоря още, тъй като не съм запознат с нищо.

Имам още 2 мача тук, които искам да изиграя, а след това евентуално повече бих казал какво може да е бъдещето ми и да говоря с ръководството, за да преценим накъде и как" - заяви Колев в интервю за "Дарик радио". Преди часове пък стана официално ясно, че спонсорът на Левски ще дава двойно повече пари, както и че опрости суми по договора на раздора със Станимир Стоилов.

Емил Велев: Не съм сигурен, че Костов ще си тръгне от Левски, той е удобен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички