Изненада: Билети за Левски с 33% по-скъпи, отколкото тези за ЦСКА


Изненада: Билети за Левски с 33% по-скъпи, отколкото тези за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3221 0

За Левски няма надежда да играе в европейските клубни турнири догодина, но все пак "сините" със сигурност ще искат да завършат сезона с две победи и да запазят четвъртото място в Първа лига. Първият от двата двубоя до края е срещу Крумовград.

Левски гостува на дебютанта в елита, който е в серия от впечатляващите 15 поредни мача без поражение. Сблъсъкът ще се състои на комплекса "Никола Щерев - Старика" в Коматево. Именно там преди над половин година бе приет и другият столичен гранд ЦСКА.

На 12 ноември 2023 година "армейците" победиха Крумовград с 4:1 като гост, а привържениците им заплатиха по 15 лева, за да присъстват на срещата. Сега от клуба поставиха цена с малко над 33% по-висока за феновете на Левски.

Крумовград сложи доста по-скъпи билети за Левски, отколкото бяха за ЦСКА

Фенове на ЦСКА

Пропуските за "сините" запалянковци са по 20 лева. За това съобщиха от клуба:

"Левскари,

билетите за двубоя от 4-ия кръг в първата шестица на Първа лига срещу „Крумовград“ ще се продават единствено в деня на срещата. Мачът е на 22 май, сряда от 16:00 часа на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Коматево.

Пропуските за мача са с цена от 20 лева и ще се продават на каса пред сектора за „сините“ привърженици 2 часа преди началото на двубоя" - гласи съобщението. Припомняме, че "сините" искат да вземат треньора на Крумовград Станислав Генчев, както и няколко футболисти на новака в елита. Освен Алекс Колев и Серкан Юсеин, Левски има интерес и към играча, който избухна най-ярко срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички