Спонсорът на Левски ще дава над 2 пъти повече пари, опрости суми по договора на раздора със Станимир Стоилов


Спонсорът на Левски ще дава над 2 пъти повече пари, опрости суми по договора на раздора със Станимир Стоилов
Снимка: Levski.bg

4174 0

Мило Борисов, мажоритарен собственик на основния спонсор на Левски, пусна официално изявление относно "синия" клуб. Той обяви, че е изключително доволен от постигнатите резултати, като в оставащия срок от договора даваната сума ще се увеличи над 2 пъти.

Освен това се споменава и Договора за консултантски услуги към фирмата, който многократно бе споменаван от Станимир Стоилов. Сумите по него са отписани и опростени, а по-рано Наско Сираков обяви, че този договор вече е прекратен.

Борисов не подмина да благодари на всички, с които е работил в Левски, започвайки от Станимир Стоилов и бившия изпълнителен директор Иво Ивков.

Още: Изненада: Билети за Левски с 33% по-скъпи, отколкото тези за ЦСКА

Ето цялото съобщение:

Мило Борисов увеличава инвестициите в Левски

Скъпи привърженици на ПФК „Левски“,

изминаха почти 3 години от момента, в който започнахме да работим с ПФК „Левски“ и да съдействаме не само в качеството на спонсор, но и като бизнес консултант на клуба. Съвместно с ръководството на „Левски“ за този период успяхме да постигнем много важна цел – финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на основната част от натрупаните в миналото задължения към НАП и към трети лица, от които зависеше лицензът и дейността на клуба.

Още: Андриан Краев препоръча играч на Левски: В Шотландия споделиха мнението му

Радвам се, че сега, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с удовлетворение да споделим с Вас, че сме доволни от постигнатото във финансов и административен план и приключваме с успех нашата мисия като бизнес консултант. Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на „Левски“, които сега опрощаваме и отписваме. Така ПФК „Левски“ няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас.

За мен, както и за нашия екип, бе удоволствие да работим в качеството на консултант с имена като Станимир Стоилов, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров, Антон Краус, Христо Йовов и, разбира се, Наско Сираков и Ви уверяваме, че ще продължим работа с настоящото ръководство на клуба и ще правим всичко за успеха на „Левски“ в качеството си на спонсор, какъвто оставаме.

Искам да потвърдя, че нашето дружество „Телематик Интерактив“ АД,  увеличава повече от два пъти сумата по спонсорския договор за оставащия срок на действието му.

Надяваме се, че чрез това допълнително финансиране ПФК „Левски“ ще може през новия сезон да направи добра селекция и да заеме отново заслуженото си място на лидер във футбола в България". След огромната помощ към Левски: Мило Борисов подава ръка и на Нургюл

Още: Емил Велев: Не съм сигурен, че Костов ще си тръгне от Левски, той е удобен

Левски взима играча, "избухнал" най-ярко срещу ЦСКА през този сезон - тимът му го пуска

Билал Бари и още двама от графата "безполезни играчи" може да останат в Левски

Левски се огледа в защитник от Първа лига за заместник на Хосе Кордоба

Мило Борисов отказал да застане пред феновете на Левски, ще го обмисля до есента

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички