Карлос Охене срещу Левски: Има 6 победи, червен картон, вкарвал им е гол


Карлос Охене срещу Левски: Има 6 победи, червен картон, вкарвал им е гол
Снимка: Фейсбук/Левски

3430 0

В днешния ден Левски обяви трансфера на Карлос Охене от Хебър. Полузащитникът подписа за година и половина и ще замени на терена отлъчения Андриан Краев.

Левски е петият отбор в Първа лига на Охене

И тъй като ганаецът се подвизава отдавна в българското първенство, Sportlive.bg реши да провери как се е представял той и отборите му срещу столичния гранд. Охене е носил екипите на Берое, ЦСКА 1948, Царско село и Хебър.

Ганаецът има и червен картон на

Статистиката му срещу "сините":

Полузащитникът има 15 мача срещу новия си отбор, в които е загубил 6 пъти, завършил е наравно 3, но и 6 пъти е излизал победител. За един от успехите над Левски 30-годишният футболист помага с гол.

Това се случва през април 2019 година в Първа лига. "Заралии" побеждават на "Герена" с 2:1, а Охене се разписва в 54-ата минута за 1:1, след като домакините са повели.

В мач срещу 26-кратните шампиони на България настоящият им номер 8 е получавал и червен картон. Това става факт през март 2021 година, отново на "Герена". Мачът е за Купата на България, а Охене е изгонен в 61' за неспортменско поведение. Левски побеждава с 3:1. Според слуховете Охене е бил предлаган и на Лудогорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички