Аладжов: Испанецът много приказваше, а не си познаваше футболистите


Аладжов: Испанецът много приказваше, а не си познаваше футболистите

1075 0

Рекордьорът по мачове за Левски Стефан Аладжов заяви, че нещата в клуба за пореден път не изглеждат добре.

"Само вдигаме лозунги, а накрая се получава едно и също. Не се знаеше титла ли ще гоним, отбор ли ще обиграваме. Вече ще станат 6 години, откакто сме на това дередже. Още преди назначението на Георги Иванов казах, че той няма да влезе да играе, за да решава мачове.

Колкото до това Мурсия дали ще бъде освободен - когато нещата не вървят, трябва да има промени. Според мен публиката нямаше да го изтърпи много - записахме пореден антирекорд срещу ЦСКА. В първите мачове не играхме нищо - не успяхме да бием Локомотив Пловдив, представянето срещу Локомотив София не бе чак толкова по-добро. Видяха се много промени.

За мен испанецът въобще не бе подготвен къде ще се озове, не си познаваше и футболистите. Много приказваше, като дойде, че е напълно запознат с клуба, но си личеше, че не е така. Според мен нямаше и правилна преценка за играчите. Защо Лъчезар Балтанов не получи шанс за изява? Бе взет, а сега го освобождават. В него имаше хляб. Имаше и неправилен подбор при вратарите - за мен Стефано Кунчев не е заслужил да застане на вратата на Левски. Лошото е, че пак ще се правят промени в движение, дано резултатите поне малко се подобрят. Защото челниците пак ще се откъснат, а ние трудно ще ги догоним", заяви пред "Тема Спорт" Аладжов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички