Играчите изгонили Мурсия


Играчите изгонили Мурсия

1225 0

Треньорските нелепици в Левски не секват - Хосе Мурсия си отива експресно, както ред негови предшественици. Тръгва си унизен, чак жал да ти стане за добрия човечец. Но ако бе останал, нататък щеше да ни става още по-жал за Левски, пише вестник "Труд".

Мурсия не си отива само заради лошите резултати. Още на подготвоката водещи футболисти се оплакваха на ръководството, че испанецът не работи по тактиката, не прави игрови връзки, няма никаква комуникация. В трите мача с Мурсия изобщо не пролича треньорско влияние върху играта. Футболистите не знаеха какво да правят като отбор на терена и всеки правеше каквото си знае. В резултат отбор нямаше.

Делегация от играчи искаше дори да ходи при собственика Тодор Батков и да му обяснява, че с този треньор няма как да се получи. Всички на "Герена" вече гледали с намешка на Пепе, твърди изданието. Стигна се до срамната за "сините" ситуация в края на мача с Локо в събота (1:0) играчи да лежат по терена, за да устискат аванса. И да се правят три дефанзивни схеми в края. Неотдавна подобно поведение бе недопустимо за гордия Левски дори във вечното дерби.

"Сините" сбъркаха с Мурсия. И добре, че бързо поправят грешката. Още забавяне щеше да е вече нелепица...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички