Изритаха Пепе Мурсия от Левски, Гонзо е новият треньор


Изритаха Пепе Мурсия от Левски, Гонзо е новият треньор

1325 0

Испанецът Пепе Мурсия вече не е в Левски. Старши треньор от понеделник ще бъде Георги Иванов-Гонзо, съобщи "24 часа". Раздялата дойде още след третия официален мач и първата победа на Мурсия като наставник на “сините”. Измъченото 1:0 над Локо (Сф) ще остане и единственият успех на треньора в Левски. След 1:1 срещу запозналите се седмица по-рано играчи на Локо (Пд) и 0:2 от вечния съперник ЦСКА директорът Георги Иванов вече не виждаше никакъв шанс за развитие с Мурсия начело на отбора. А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски. И още след първата си победа Пепе бе уведомен, че тя му е и последна на "Герена".

Така реалният престой на Мурсия начело на Левски от представянето му на 9 юни до освобождаването му на 2 август е 55 дни. И Пепе вече знае, че в Левски годините не са това, което са. Треньорските драми на "Герена" са по-големи и от драмите в култовия преди 20 години филм "Туин Пийкс".

Мурсия подписа договор за 2 години, а при представянето му Георги Иванов обяви, че независимо от резултатите Пепе е бетониран на “Герена” до края на сезона, поне до лятото на 2015 г. Но само за 55 дни испанецът се превърна в поредната грешка в Левски.

И в неделния почивен ден след мача с Локо (Сф) испанецът трябваше да стяга багажа за родината си. За да се прибере заедно със сина си, който бе дошъл да подкрепя баща си от трибуните на “Герена” точно за последния му мач.

В понеделник в 18 часа Георги Иванов ще изведе Левски за първа тренировка след 1:0 над Локо (Сф), първа след раздялата с Мурсия и първа от четвъртия период за Гонзо като старши треньор на “сините”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички