Миланов след равенството на Левски: Тромави, бавни, заспали, доста понатежали


Миланов след равенството на Левски: Тромави, бавни, заспали, доста понатежали
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2252 0

Старши треньорът на Левски Живко Миланов говори след равенството за своя тим срещу новака във Втора лига - Левски (Лом). Двата тима не се победиха и си вкараха по един гол, а Миланов не спести критиките за своите играчи и призна, че не е останал доволен от видяното. Той коментира и евентуални трансфери в клуба.

"Най-важното нещо е, че искам да има постоянство. Днес не съм доволен. Много тромави, бавни решения, заспали. Важно е с всеки противник да се опитваш да играеш. Със сигурност ще имаме противници, които са плътно прибрани в своята половина. Няма да имаш пространства. Трябва да има повече динамика. Доста са понатежали момчетата. Това е трета контрола за тази седмица. Да бъда честен не съм доволен от показаното. Имаше тотален брак на всички. Когато не си концентриран това се получава" - започна той.

"Надявам се да дойдат още футболисти. Днес имахме точно 11 човека. Боби и Ради имат леки проблеми. Сметнахме за добре да ги оставим да почиват. Разбира се, че липсата им оказа влияние. Относно договорите въпросът е към ръководството. Всички останали са юноши. Тази група трябва да се попълни. Надявам се в следващите седмици да имаме развитие по тази тема. Николай Михайлов винаги има място в Левски. Там има договорка, която е между нас. Той знае каква е. Смятам, че е взел на сериозно и вероятно ще подпише договор.

До края на подготовката ще изиграем само още една контрола срещу Етър. Със сигурност ще ни трябват поне още 4 нови човека, за да сме готови за старта. Говорили сме, но не искам да правя грешка, която е правена преди – да се вземат футболисти. Един играч за две седмици няма как да го прецениш. Гледат се играчи с години. Иначе влизаш в омагьосан кръг – вземат се и си отиват. Ще дойдат играчи, но не само да кажем, че сме взели.

Миналата година доста момчета от школата получиха шанс и го използваха по добър начин. Идват момчета от школата, които тренират при нас. Трябва да усетят разликата между детския и мъжкия футбол. Това е най-трудното нещо. Опитвам се да вземам играчи да тренират с нас, за да свикват. Всичко си зависи от тях. Всеки може да получи шанс да играе. Не трябва да си мислят, че понеже няма хора, им е даденост, че ще играят в Левски. Видяхте, че има развитие в момчетата, които играха миналата година" - допълни още Миланов.

Вижте повече за приятелската среща между Левски и Левски (Лом).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички