В Кипър потвърдиха кой ще е следващият трансфер в Левски


В Кипър потвърдиха кой ще е следващият трансфер в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2760 0

По всичко изглежда, че Левски ще има ново четвърто попълнение - въпреки кризата, в която се намира клубът. Това ще е Джавад ел Джемили, който е направи бенефис за кипърския тим Акритас Хлоракас, чийто треньор е Бруно Акрапович.

„Работим по план. Взехме играчи и затова трябва да се освободим от някои. Ел Джемили отива в Левски, ще се премести в България. Радваме се, че той предприе тази стъпка“, заяви Теодору пред Cytavision, като уточни, че това ще е стъпка напред за кариерата му, предаде "Мач телеграф". Освен това обяви още една раздяла с друг играч - Рамирес. Президентът обаче не уточни къде отива бразилецът.

При загубата от Аполон с 1:3 Ел Джемили бе пуснат като титуляр, но Акрпович го замени в 54-ата минута. Испанецът, който има марокански корени не успя да подобри статистиката си откъм голове и си остана само с 2, но вече в 19 срещи.

По-рано се появи информация, че Левски удряше на камък в опитите да намали трансферната сума на играча. В крайна сметка обаче двете страни са се разбрали и кипърският Акритас ще получи 20% от бъдещ трансфер на Ел Джемили.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички