"Ако ме поканят - приемам": Герой на Левски, отказал на "сините", посочи в кой клуб от Първа лига би отишъл


"Ако ме поканят - приемам": Герой на Левски, отказал на "сините", посочи в кой клуб от Първа лига би отишъл
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14737 0

Един от големите биткаджии на Левски от близкото минало - бившият капитан на "сините" Владимир Гаджев, даде интересно интервю. В него той призна, че е отказал покана да започне работа в клуба, за който има 210 мача в кариерата си.

Друг бивш "син" футболист го е поканил. Става въпрос за Елин Топузаков, който замени Станимир Стоилов след напускането на Мъри. Топчо е искал Гаджев за негов помощник в щаба му. Владимир обаче е отказал, като признава, че не е изкушаван от оферти за треньор предвид как се постъпва с тях у нас.

Владимир Гаджев отказал да е треньор в Левски

"Имах такъв разговор с Елин. Това е при мен, че към момента, а и в близко бъдеще не се виждам като треньор. Истината е, че не се виждам като треньор по много и обясними причини за мен, защото треньорството в голямата си степен в България е, как да кажа, не е добра работа, не се работи по този начин - да сменяш треньори на всеки 3-4-5 месеца.

Още: Емил Спасов за Роналдо: Страхувах се дали няма да ни искат на нас пари, за да го вземат

Владимир Гаджев с екипа на Левски

Не се виждам треньор, дори и на деца. По простата причина, че моите идеи в главата са коренно различни от това, което се случва в по-голямата част от клубовете" - призна Гаджев в интервю за "Труд нюз".

Все пак той има амбиции да се занимава с футбол и дори посочи в кой клуб би стартирал. Става въпрос за Хебър. Както е известно, Гаджев е именно от Пазарджик и живее так, като има уважението на своите съграждани.

"Аз се виждам на съвсем различно място и по-скоро организационно. Би било по-голямо предизвикателство за мен - да пренеса това, което имам като идеи и визия за развитието на един клуб. И ще ми бъде доста любопитно да се изправя срещу това предизвикателство и да го грабна, както се казва, и да се опитам да направя това, което мисля, че е правилно.

Владимир Гаджев иска в Хебър, но не като треньор

Смятам, че Хебър е най-точното място за момента, за да видя дали това, което аз имам като идеи, бих го наложил в професионален клуб. Просто предизвикателство! Но бих се захванал с две ръце да го осъществя. Не искам да прескачам етапи, затова смятам, че, предвид че съм местен, голяма част от хората ме познават и ме уважават, както мен, така и баща ми, предвид че съм си и тук, бих бил много полезен на Хебър във всяко едно естество.

Владимир Гаджев с екипа на Левски

Още: Уелтън остава в Левски, белгийци са предложили 800 хиляди евро и няма да завишават

Дори и в момента на тежка финансова ситуация отново смятам, че бих бил полезен с това, че съм познат, все пак имам контакти все още, така че всичко е в ръцете на ръководството на Хебър. Ако те решат да ме поканят, аз с удоволствие ще приема, но към момента няма такава официална покана" - сподели още Гаджев.

Неотдавна пък Владимир Гаджев се обърна към феновете на Левски и изказа мнение за Андриан Краев.

Заради Уелтън: В Белгия нарекоха Левски "твърде алчен клуб"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички