Заради Уелтън: В Белгия нарекоха Левски "твърде алчен клуб"


Заради Уелтън: В Белгия нарекоха Левски "твърде алчен клуб"
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

7356 0

В Белгия разкритикуваха Левски заради цената, която се твърди, че са поставили на звездата си в нападение - Уелтън. Твърди се, че "сините" искат от белгийския гранд Стандарт Лиеж 4 милиона евро за правата му.

Тиаго отвори интерес към играчи от България в Белгия?

Поради тази причина изданието walfoot.be нарече Левски "твърде алчен клуб" и съжали, че това ще попречи на трансфера, тъй като представянето на Игор Тиаго за Брюж показва, че играчи от България се адаптират "доста добре" в Юпилер лигата.

В Белгия нарекоха Левски

Бразилецът в момента е оценяван на 2,2 милиона евро от transfermarkt.com. През настоящия сезон Уелтън реализира 6 гола и направи 4 асистенции в 23 мача за "сините"

Така вече има общо 79 двубоя за българския тим, в които се е отчел със 17 попадения и 11 асистенции. Той е най-силната фигура на тима си в предни позици и цената му логично се покачи, като в Левски искат да му вземат поне няколко милиона.

26-годишният бразилец има договор с българския клуб до лятото на 2026 година, така че продажбата му не е толкова силно наложителна. Освен това, ако продължи в същия дух, ще повиши допълнително цената си и потенциално ще привлече още по-сериозни отбори към себе си.

Спекулациите около "сините" по време на зимния трансферен прозорец са доста - както за изходящи, така и за входящи сделки. Ето какво съобщение относно трансферите си направи Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички