"Ако искат титлата, знаят къде съм"! Емил Велев се самопредложи за треньор на Левски


"Ако искат титлата, знаят къде съм"! Емил Велев се самопредложи за треньор на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6850 0

Бившият капитан и треньор на Левски - Емил Велев, сподели мнението си относно нестихващите скандали между ръководните фактори в "синия" лагер. 

Легендата на столичния гранд изрази опасения, че предвид случващото се, бъдещето на клуба не изглежда светло. Той отличи главния фактор за драмите в тима.

Без перспектива?

"Ставащото в Левски е много лошо! Тъкмо имаше ентусиазъм, тъкмо публиката се беше върнала на стадиона и сега какво? С тези скандали, които стават, не виждам как Левски ще просперира. Всичко е за пари, за много пари. Най-важното, което трябва да се знае, е, че феновете на Левски спасиха Левски. Знаете през какво преминаха феновете и какво направиха през последните три години", заяви Кокала пред "Спортал.

Емил Велев отговори и на въпрос дали се вижда като треньор на "сините" след напускането на Станимир Стоилов. Той лаконично отсече, че евентуално негово назначение би донесло титлата на "Герена". Именно с него начело отборът триумфира последно през 2009-а година.

"Ако искат титлата, знаят ми номера"

"Дали се виждам скоро начело на Левски? А вие чули ли сте някой от Левски да ме кани през всичките тези години? След поредицата от неуспехи на отбора. Вече 14 години не можем да станем шампиони. Ако искат титлата, знаят ми номера и къде да ме намерят", допълни още Емил Велев.

Бившият наставник не крие и подкрепата си към мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички